Innokin

  • Breed assortiment
  • Ma t/m do vóór 21:00u besteld, de volgende dag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf € 50,- (€2.25 voor kleine orders)
3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Innokin startersets

Vooral het technische en milieuvriendelijke aspect zijn voor Innokin erg belangrijk. Door steeds te vernieuwen en unieke technologieën en designs te gebruiken is Innokin wereldwijd erg populair. Daarbij hanteren zij strenge certificeringen zoals ISO9001 & ISO1400, GMP, CE, ROHS en FCC. Ook bezit Innokin 71 patenten op designs, 40 patenten op modellen en 61 patenten op het productieproces. Middels deze patenten en certificeringen kunt u er zeker van zijn dat u kwalitatief goede producten aankoopt. 

Diverse productlijnen van Innokin

Innokin produceert diverse e-sigaretten welke onderverdeeld zijn in verschillende sub-merken. De namen van de productlijnen sluiten aan bij de technische aspecten van de producten die in de serie verkocht worden. Zo ervaar je met de iTaste e-sigaretten de ultieme smaaksensatie van de door u gekozen liquid. De CoolFire is beschermd tegen oververhitting van de e-sigaret.

De producten van Innokin zijn zowel voor beginnende als voor startende dampers te gebruiken. Alle ontwerpen zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid waardoor de e-smokers lekker in de hand liggen. Bij Slimroken bieden wij een ruim assortiment Innokin producten.